Vi er MyPrimarket.com!

Vores butik tilbyder kosmetik, makeup og skønhedsprodukter fra Polen

til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsmuligheder til næsten enhver destination på planeten.

Det hele startede....

Vores rejse begyndte i 2018

Vores butik tilbyder kosmetik, makeup og skønhedsprodukter fra Polen til konkurrencedygtige priser og med hurtige leveringsmuligheder til næsten enhver destination på planeten.

MyPrimarket.com blev etableret i 2018 og har siden sendt titusindvis af produkter til tusindvis af tilfredse kunder fra hele Europa, Mellemøsten, USA, Australien og New Zealand.

Udover en masse produkter, investerer vi også i vores butiks look & feel

0
Kunder
0
Ordre:% s
0
Produkter
0
lande

Skønhedens verden

Øg selvtilliden

For alle køn

Hos MyPrimarket mener vi, at kosmetiske plejeprodukter bør være tilgængelige for alle, da vi ved, hvor meget strålende hud kan booste selvtilliden for alle køn.

Vi regner med dig!

Vi holder vores priser på et minimum, så vi kan fortsætte med at give dig de bedst mulige tilbud. Det opnår vi ved at fokusere vores omkostninger på positiv kundeoplevelse, uden at bruge enorme summer på annoncering. Vi regner med, at du er vores ambassadører, fortæller venner om din oplevelse - og fordi vores succes afhænger af dig, gør vi vores bedste for at passe på DIG.

Hvor er vi?

I Polen, men for at være præcis - vi er i byen Gdansk. En magisk og charmerende by beliggende i det nordlige Polen ved Østersøen.

Hvordan arbejder vi?

Vi holder vores priser på et minimum, så vi fortsat kan tilbyde dig de bedst mulige tilbud. Det opnår vi ved at fokusere vores omkostninger på positiv kundeoplevelse, uden at bruge enorme summer på annoncering.

Vi regner med, at du er vores ambassadører, fortæller venner om din oplevelse – og fordi vores succes afhænger af dig, gør vi vores bedste for at passe på DIG!

Vores indsats afspejles også i emballagen af ​​de produkter, der sendes til dig for at forhindre skader undervejs.

De fleste af de produkter, vi sender, vil have et klistermærke med information på engelsk. Hvorfor? For at være sikker på, at du ved præcis, hvad du bruger, da vi er sikre på, at du ikke har til hensigt at tilføje fodcreme til din hudplejerutine i ansigtet.

Vi følger dine indlæg og læser anmeldelserne, så vi kan fortsætte med at yde den bedste service, vi kan. Dette løfte er et garantibevis for dig: på vores side finder du kun pålidelige mærker, hvis produktkvalitet er ubestridelig til en ekstra fordel ved lave priser.

Vi er altid gennemsigtige: Vi gør alt, hvad vi kan for at give dig alle de nødvendige oplysninger. På vores hjemmeside finder du muligheder for leverancer, leveringstyper og leveringspriserne (beregnet efter vægten af ​​produkterne i pakken), samt at sikre, at der udvises fremragende omhu, når en ordre håndteres fra det øjeblik den modtages indtil den er på vej.

Vi har for nylig tilføjet leveringsstatusopdateringer til vores service, som kan findes på bestillingssiden på hjemmesiden.

Autentiske anmeldelser:

Vi inviterer kunder til at skrive anmeldelser af produkter købt gennem os. I modsætning til andre sider på markedet er det kun kunder, der har afgivet en ordre, der kan skrive produktanmeldelser på vores side. Udsendelse af en begrundet udtalelse, som har tilført værdi for andre kunder, der er interesserede i produktet, vil give anmelderen ret til en rabatkupon eller e-belønningspoint (som bliver en fremtidig rabat).

Vi sikrer, at alle data håndteres gennem avanceret teknologi, der overvåges af strenge sikkerhedsprotokoller.

Kundebetalingsoplysninger gemmes ikke på vores servere.

Særlige tilbud og rabatter:

Vi sender af og til nyhedsbreve til kunder, giver rabatkuponer gennem vores Facebook-side – Like siden og tilmeld dig nyhedsbrevet, så du ikke går glip af annonceringer om kampagner og rabatter.

MyPrimarket.com vi mener, at kosmetiske plejeprodukter bør være tilgængelige for alle, da vi ved, hvor meget strålende hud kan øge selvtilliden for alle køn.

Tilmeld dig MYPRIMARKET-fællesskabet og nyd en endeløs fejring af skønhed.

Mød vores team

Shachar Elkayam

Firma direktør

Dominika Hildebrandt

Helpdesk

Wacek

Han får os til at smile

Jeg er så glad for servicen fra MyPrimarket – min ordre blev leveret af DHL inden for 3 dage, og den tanke og omhu, de lægger i emballagen, skiller sig virkelig ud. Plus, deres støtte er bare fantastisk!
Ariela Bracha
Haifa, Israel
Fantastisk ansigtsserum købt fra MyPrimarket som fødselsdagsgave til en skønhedsglad ven. godt pakket og hurtig levering til Irland.
Vil købe det igen som gave og til mig selv!
Astrid Sørensen
Dublin, Irland
Avatar mobil
Hovedmenu x
Vælg din valuta
x