Jsme MyPrimarket.com!

Náš obchod nabízí kosmetiku, make-up a kosmetické produkty z Polska

za konkurenceschopné ceny a s možností rychlého doručení téměř do jakékoli destinace na planetě.

Všechno to začalo....

Naše cesta začala v roce 2018

Náš obchod nabízí kosmetiku, make-up a kosmetické produkty z Polska za konkurenceschopné ceny a s možností rychlého doručení téměř do jakékoli destinace na planetě.​

MyPrimarket.com byl založen v roce 2018 a od té doby poslal desítky tisíc produktů tisícům spokojených zákazníků z celé Evropy, Středního východu, Spojených států, Austrálie a Nového Zélandu.

Kromě spousty produktů investujeme také do vzhledu našeho obchodu

0
Zákazníci
0
Objednávky
0
produkty
0
země

Svět krásy

Zvyšte sebevědomí

Pro všechna pohlaví

V MyPrimarket věříme, že produkty kosmetické péče by měly být dostupné každému, protože víme, jak zářivá pleť může zvýšit sebevědomí všech pohlaví.

Počítáme s vámi!

Naše ceny držíme na minimu, abychom vám mohli i nadále poskytovat ty nejlepší možné nabídky. Dosahujeme toho tím, že naše náklady soustředíme na pozitivní zákaznickou zkušenost, aniž bychom utráceli obrovské částky za reklamu. Spoléháme na to, že budete našimi ambasadory, že budete vyprávět přátelům o svých zkušenostech – a protože náš úspěch závisí na vás, snažíme se o VÁS co nejlépe pečovat.

Kde jsme?

V Polsku, ale abychom byli přesní – jsme ve městě Gdaňsk. Kouzelné a okouzlující město ležící v severním Polsku u Baltského moře.

Jak pracujeme?

Naše ceny držíme na minimu, abychom vám i nadále mohli nabízet ty nejlepší možné nabídky. Dosahujeme toho tím, že naše náklady soustředíme na pozitivní zákaznickou zkušenost, aniž bychom utráceli obrovské částky za reklamu.

Spoléháme na to, že budete našimi ambasadory, že budete vyprávět přátelům o svých zkušenostech – a protože náš úspěch závisí na vás, snažíme se o VÁS co nejlépe pečovat!

Naše úsilí se odráží také v balení zaslaných produktů, abychom zabránili poškození během cesty.

Většina námi zasílaných produktů bude mít nálepku s informacemi v angličtině. Proč? Abyste se ujistili, že přesně víte, co používáte, protože jsme si jisti, že nemáte v úmyslu přidat krém na nohy do své rutiny péče o pleť.

Sledujeme vaše příspěvky a čteme recenze, abychom vám mohli i nadále poskytovat ty nejlepší služby. Tento příslib je pro vás záručním listem: na našich stránkách najdete pouze důvěryhodné značky, jejichž kvalita výrobků je nezpochybnitelná, navíc s výhodou nízkých cen.

Jsme vždy transparentní: děláme vše, co je v našich silách, abychom vám poskytli všechny potřebné informace. Na našich webových stránkách najdete možnosti doručení, typy doručení a ceny doručení (počítáno podle hmotnosti produktů v balíku), stejně jako zajištění maximální péče o objednávku od okamžiku jejího vyřízení. je přijímán, dokud není na cestě.

Nedávno jsme do naší služby přidali aktualizace stavu doručení, které najdete na stránce objednávky na webu.

Autentické recenze:

Vyzýváme zákazníky, aby zveřejňovali recenze produktů zakoupených přes nás. Na rozdíl od jiných stránek na trhu mohou na naše stránky přidávat recenze produktů pouze zákazníci, kteří zadali objednávku. Zveřejnění odůvodněného stanoviska, které má přidanou hodnotu pro ostatní zákazníky, kteří mají o produkt zájem, opravňuje plakát recenze k získání slevového kupónu nebo e-věrnostních bodů (které se stávají budoucí slevou).

Zajišťujeme, že se všemi daty je nakládáno prostřednictvím pokročilé technologie monitorované přísnými bezpečnostními protokoly.

Platební údaje zákazníka nejsou uloženy na našich serverech.

Speciální nabídky a slevy:

Občas zasíláme newslettery zákazníkům, dáváme slevové kupony prostřednictvím naší facebookové stránky – dejte like stránce a přihlaste se k odběru newsletteru, abyste nezmeškali oznámení o akcích a slevách.

Na MyPrimarket.com věříme, že produkty kosmetické péče by měly být dostupné každému, protože víme, jak zářivá pleť může zvýšit sebevědomí všech pohlaví.

Připojte se ke komunitě MYPRIMARKET a užijte si nekonečnou oslavu krásy.

Seznamte se s naším týmem

Šachar Elkayam

Ředitel společnosti

Jana Shordezová

Návrhář

Dominika Hildebrandtová

Podpora

Se službami od MyPrimarket jsem tak spokojený – mou objednávku DHL doručila do 3 dnů a nápad a péče, kterou věnují balení, opravdu vynikají. Navíc jejich podpora je prostě úžasná!
Ariela Bracha
Haifa, Izrael
Skvělé pleťové sérum zakoupené z MyPrimarket jako dárek k narozeninám pro kamarádku chtivou krásu. dobře zabalené a rychlé dodání do Irska.
Koupím si ho znovu jako dárek a pro sebe!
Astrid Sorensenová
Dublin, Irsko
Mobilní avatar
Hlavní menu X
Vyberte svou měnu
X